אנחנו כל כך אוהבות את עוגיות הקפה האלה, גם כי הן מכילות רק חומרים טבעיים וגם כי הן פשוט סופר-קלות להכנה (הן גם ללא-גלוטן ויכולות להיות טבעוניות אגב).

מתכון ל 16 עוגיות (זמן הכנה: 5 + זמן אפייה 10 דקות):
- 1/4 כוס טחינה גולמית
- 1/3 כוס דבש (לגרסה טבעונית – החליפו במייפל)
- 75 מ”ל קפה ColdBrew (אפשר להשתמש גם באספרסו, אבל לטעם באמת מטורף רצוי ColdBrew)
- 1/2 כפית אבקת אפייה
- 1/2 כפית סודה לשתייה
- 1 כפית וניל
- 1 כפית קינמון
- 200 גרם קמח שקדים (אם התערובת יוצאת רטובה מידי אפשר להוסיף עוד).
** להעצמת החוויה אפשר גם להוסיף לכל התערובת 1/4 כוס פקאנים ושלוש קוביות שקולד מריר קצוצים גס.
מחממים תנור ל 180 מעלות.
מערבבים את כל המרכיסים יחד בקערה.
בידיים רטובות מגלגלים כדורים קטנים, משטחים אותם ומניחים על נייר אפייה ומיניחים במרכז כל עוגיה פקאן/חמוציות/אוכמניות/שוקולד צ’יפס.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל 10 דקות עד שהעוגיות הופכות לקריספיות מבחוץ ולחות מבפנים.
מוציאים מהתנור ומשאירים בחוץ להצטנן.
המלצה שלנו – לשלב את העוגיות עם קפוצ’ינו OATLY!, על איזו מרפסת עם נוף, וליהנות 🙂
