עוגיות קפה – מתכון לעוגיות קפה מטריפות | The Holy Coffee Project | הולי-קופי

אנחנו כל כך אוהבות את עוגיות הקפה האלה, גם כי הן מכילות רק חומרים טבעיים וגם כי הן פשוט סופר-קלות להכנה (הן גם ללא-גלוטן ויכולות להיות טבעוניות אגב).

עוגיות קפה | The holy Coffee Project |פרויקט הולי קופי

מתכון ל 16 עוגיות (זמן הכנה: 5 + זמן אפייה 10 דקות):

  • 1/4 כוס טחינה גולמית
  • 1/3 כוס דבש (לגרסה טבעונית – החליפו במייפל)
  • 75 מ”ל קפה ColdBrew (אפשר להשתמש גם באספרסו, אבל לטעם באמת מטורף רצוי ColdBrew)
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית סודה לשתייה
  • 1 כפית וניל
  • 1 כפית קינמון
  • 200 גרם קמח שקדים (אם התערובת יוצאת רטובה מידי אפשר להוסיף עוד).
    ** להעצמת החוויה אפשר גם להוסיף לכל התערובת 1/4 כוס פקאנים ושלוש קוביות שקולד מריר קצוצים גס.

מחממים תנור ל 180 מעלות.

מערבבים את כל המרכיסים יחד בקערה.

בידיים רטובות מגלגלים כדורים קטנים, משטחים אותם ומניחים על נייר אפייה ומיניחים במרכז כל עוגיה פקאן/חמוציות/אוכמניות/שוקולד צ’יפס.

עוגיות קפה | The holy Coffee Project |פרויקט הולי קופי
עוגיות קפה מטריפות

מכניסים לתנור שחומם מראש ל 10 דקות עד שהעוגיות הופכות לקריספיות מבחוץ ולחות מבפנים.

מוציאים מהתנור ומשאירים בחוץ להצטנן.

המלצה שלנו – לשלב את העוגיות עם קפוצ’ינו OATLY!, על איזו מרפסת עם נוף, וליהנות 🙂

עוד כתבות שאולי תאהבו