הנה זה הגיע – המשלוח סוף סוף בדלת, הריח מטורף, וחייבים לפתוח את שקית הפולים החדשה שהגיעה הרגע.
האמת? זו ההרגשה הכי טובה בעולם, אנחנו מכירים את ההתרגשות הזו.
ואז פתחת את השקית, מילאת את ההופר (הפלסטיק הזה שיושב מעל המטחנה), טחנת את הפולים (או שהגיעו כבר טחונים), מילאת את ידית החליטה/באסקט מקינטה/נייר פילטר עם הקפה, התחלת את התהליך, כבר רואים את הקפה, הריח מטורףףףף
טעמת…
ואז זה חמוץ… חמוץ לך, או חמוץ בכללי – זה לא כזה משנה.
אז כן, יש כאלה שאוהבים קפה חמוץ, הי – אנחנו כאלה. ולא פעם קיבלנו את הביקורת הזו שרשומה בכותרת – הרעיון מדהים, הקפה סבבה אבללל חמוץ לי.
יש המון סיבות למה קפה שנחלט יוצא חמוץ (סוג פולים, דרגת קלייה, רמת טחינה ועוד סיבות שנשמור לפוסט אחר) אבל בשורה התחתונה – כל הייעוד של הקפה שלנו הוא להניע אנשים בבוקר עם חיוך, לעשות טוב לאנשים.
אז ישבנו וחקרנו, עירבבנו וטעמנו, ואז גילינו שהתשובה הייתה לנו מתחת לאף כל הזמן הזה – אפשר להגיד הרבה דברים על דרום איטליה, אבל משהו אחד בטוח – קפה מסורתי דרום איטלקי אף פעם לא יהיה חמוץ.
אם הגעת עד פה – הנה הבשורה – תערובת ״טרדיציונאלה״ (“מסורתי” באיטלקית) הום-מייד כאן אצלנו.
קפה חזק ומאוזן, עם מרירות עדינה וטעמים שוקולדיים, בלי חמיצות כלל. אתם חייבים לנסות אותה, אנחנו מבטיחים שתתאהבו מהלגימה הראשונה.
70% ערביקה בעיקר מברזיל וקולומביה ו 30% רובוסטה עדינה לטעם מושלם של אספרסו, קפוצ׳ינו או שימוש במקינטה.
אנחנו כל כך בטוחים שהקפה הזה יגרום לך להתאהב בו, רק בזכות הסיבה שבמשך החודש האחרון ניסינו אותו עם עשרות אנשים (שהם לא אנחנו כמובן), בטעימה עיוורת, והוא גרף הצלחה מסחררת – 98% מהאנשים ששתו אותו עפו עליו והחיוך שלהם שווה הכל.
אם המחשבה שעוברת לך עכשיו היא – ״כן בטח, מה הם עכשיו ממציאים לי סטטיסטיקה״ או ״יש לי טעם מיוחד ומה אם אני אהיה ב 2% שלא אהבו אותו?״ אז לא חשוב, כנראה שזה לא בשבילך וזה ממש סבבה, אנחנו אוהבים אותך בכל מקרה.
אבל אם בא לך להתנסות במשהו חדש, במחיר מעולה, סופר טרי ואיכותי בסטנדרט הגבוה שלנו – קדימה – הקפה הבא שלך מחכה לך בחנות שלנו.